Katrine_sv_webJag är Katrine. Utbildad journalist och mångsysslare inom kommunikation. Min styrka ligger i min förmåga att sätta mig in i komplicerade sammanhang och förklara på ett begripligt sätt. Och att blåsa liv i berättelser som förtjänar att höras. Jag älskar människor och det som formar dem. Det första jag gör när jag träffar en person är instinktivt att ställa frågor. Jag vill förstå och beröras av min omgivning.

Jag är dansk, men har bott större delen av mitt liv i Sverige. Gift med en schweizare och har en outtröttlig passion för resor, andra kulturer och språk. Våren 2018 reste jag i tre månader tillsammans med min man och våra två små barn. Och det gav perspektiv på tillvaron, något av det viktigaste som finns i mitt tycke.

Jag springer. Ibland långt, ibland kortare. Det spelar inte någon större roll. Poängen är att löpningen är en ventil och en källa till inspiration för mig. Det är då jag får mina briljanta idéer, som jag sedan allt för ofta glömmer bort så fort jag tar av mig löparskorna igen.

Foto är en annan stor passion i mitt liv. Jag har fotograferat aktivt sedan 2006 och vässar stadigt min kompetens för varje kamera jag köper. När jag har kameran med mig så är jag omöjlig att ha att göra med. Jag ser bildkompositioner överallt och försvinner gärna in i en egen värld som reflekteras fullständigt genom kameralinsen.

Välkommen till mitt universum. Roligt att du tittar in.